Femke Brouwer-Eggersman Femke Brouwer-Eggersman (voorzitter)
Femke is getrouwd met Pim, samen hebben ze twee dochters Silja en Mirre. Femke heeft jaren gewerkt als woonbegeleidster op een zorginstelling, maar zorgt momenteel thuis voor hun dochter.

 

 

Liselotte van DoleweerdLiselotte van Doleweerd (penningmeester)
Liselotte woont in Amersfoort en is werkzaam in Utrecht als een teamleider in de gemeente Utrecht. Liselotte overziet binnen het bestuur alle financiële aspecten van de Familiezaak.

 

 

 

Judith Cooiman-BoumaJudith Cooiman-Bouma:
Judith is getrouwd met Lieven, samen hebben ze drie zoontjes: Pijke, Jurre en Wiebe. Sinds 2011 is Judith als predikant betrokken bij de NGK in Zeist.

 

 

 

Martine Versteeg
Martine is getrouwd met Marco en samen hebben ze twee kinderen: Joas en Livia. Martine is opgeleid als docent creatieve vakken en als jeugdwerker. Afgelopen jaren werkte ze als kerkelijk(jeugd)werker en projectleider.

 

 

Dorine Sommer
Dorine is getrouwd met Steven en moeder van Mirre. Voor Alpha Nederland werkt zij als relatiemanager van de Marriage en Parenting Courses. Binnen de Familiezaak is Dorine verantwoordelijk voor de activiteiten in het café en het onderhoud van de website.

 

 Jorinde Stolk – Van de Meeberg
Jorinde is getrouwd met Lawrence en woont in Utrecht. Na een paar jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, werkt ze nu als jongerenwerker bij Youth for Christ.